Suolaiset Joulutortturuusut
Postaus toteutettu yhteistyössä KOLO design kanssa. Tarjoilu-tuotteet saatu.
Kaksi asiaa joita rakastan: Suomi design ja suolaiset pikkujouluherkut. Nams!
Ihan ensin täytyy hehkuttaa kuinka ihania näistä suolaisista joulutortturuusuista tuli! Jos rakastat pizzaa ja kaikkia pizzaan verrattavia herkkuja, sinun on ehdottomasti leivottava näitä jumalaisia torttuja, joissa maistuu salami, juusto ja yrtit. Tortut ovat todella helppotekoisia nimittäin ne kääritään valmiista voi- tai lehtitaikinasta rullalle ja paistetaan 10 minuuttia uunissa. Minusta tuo ruusukkeen muoto tuo näihin torttuihin mehukkuutta ja samalla joulutortturuusut ovat kauniita tarjoiltavia.
Tämän reseptin ja postauksen tiimoilta sain mahdollisuuden kertoa teille KOLO designista, joka valmistaa erilaisia kotimaisia toiminnallisia ja ekologisia lahjoja. KOLOn pieniin ja tyylikkäisiin paketteihin pakattuja kevyitä tuotteita on helppo käsitellä, kuljettaa ja lähettää. Palapelimaiset tuotteet kootaan itse ilman liimaa tai ruuveja. Kaikki KOLOn tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne ovat kotimaisia avainlipputuotteita.
KOLO design lähetti minulle tarjoilusetin (tarjotin, lasinaluset ja servettipidikkeen), joka on valmistettu tammesta. Tuotteessa oli ihana puinen, hieman tervainen tuoksu – tämä on pakko mainita sillä huomasin sen heti! Nopean ja helpon (joita arvostan erityisesti) kokoamisen jälkeen sain mielestäni katettua meille kauniin glögihetken. Käytämme paljon lasinalusia muutenkin, joten tammiset lasinaluset meillä otettiin heti jatkuvaan käyttöön.
Sain mahdollisuuden arpoa 3 tarjoilusettiä teille. Lue arvonnasta lisää postauksen lopusta ♥ Ihanaa viikonloppua!
Suolaiset Joulutortturuusut
Ohje
- voi- tai lehtitaikinaa
- salamia
- juustoraastetta (mozzarella tai emmental)
- 1 kanamuna (voiteluun)
- Ota torttutaikinan sulamaan hyvissä ajoin huoneenlämpöön.
- Leikkaa torttutaikinalevyt kahtia pituussuunnassa eli kahdeksi pitkäksi suikaleeksi.
- Leikkaa salamit keskeltä puoliksi ja asettele torttutaikinan päälle limittäin, niin että osa salamista jää hieman taikinan yläpuolelle.
- Ripottele päälle juustoraastetta.
- Kääri torttu rullalle ja nosta paperiseen muffinssivuokaan.
- Voitele rullat kevyesti vispatulla kanamunalla.
- Paista torttuja uunin keskitasolla 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Vinkki! Ripottele torttujen päälle tuoreita tai kuivattuja yrttejä!
♥ Anni
Meidän herkku on karjalanpiirakat munavoilla. Voisin syödä niitä aina, mutta meillä ne kuuluvat myös jouluun 💕
Kinkku ja siihen itse tehty homejuustosinappi
Itsetehdyt karjalanpiirakat. Ja joka vuosi pitää kokeilla jotain uuta.
Porohyytelö 😀 en tiedä tarkkaa nimeä
anniina.lang96@gmail.com
Saaristolaisleipä ja kinkku sinapilla 👍
Ai miten hyvältä näyttää! Meidän lemppari on äidin rieska ja isän savulohi 🙂
Näyttää niin hyvältä! Omaa lempparia on mustaherukkainen graavilohi ja rieskarullat. Myös pasteijat kuuluu jouluun ja miehen herkkua on yrttiset lihapullat. Meillä ei ehkä ole ihan perinteinen joulupöytä, mutta sitäkin herkullisempi ja rakkaampi! 🙂 Näyttää nämä tarjoiluastiat muuten tosi kivoilta, sopis meidänkin kattaukseen!
Kinkku tietenkin 🙂
Joulun suolainen herkku on blinit graavilohella.
Meidän perheen suolainen jouluherkku on perinteiset kinkkuvoileivät. Voisin elää koko joulun niillä. 😀
Graavilohi joululimpun päällä <3
Kun perinteiset Jouluruoat syöty. Voi napostella kinkkuluumu rullilla .
Savulohipasteijat jouluaattoaamuna! 😛
Mätiä höysteineen ja tänä vuonna ehdottomasti poroa! 😍 Kiitos hauskasta ohjeesta! Huomenna testiin Annin päivä tarjoiluihin!
Hi Look what we attach against you! an extraordinaryoblation
Principled click on the for comprised in the trinkets to ready
http://bit.ly/2HTTHbV
Mun herkku on äidiltä 💞 perityn ohjeen mukainen itse tehty italiansalaatti ja itse savustamani lohi.
Ja tietenkin oon arvonnassa mukana! 😍👍
Kyllä savulohi on ja kylmäsavupiro ovat joulun herkkuja👌
Meidän perheen jouluun kuuluu ehdottomasti itse tehdyt karjalanpiirakat! Myös kinkku ja itse savustettu lohi ovat jokavuotisia perinteitä. Pikkusuolaisena tulee usein tehtyä pasteijoita esim. joulupäivänä.
Retroherkku levylihis on meidän perheen suosikkiherkku suolaisista pikkupaloista. Kelpaavat myös pasteijoina kahvipöydässä.
Kyllä se on kinkku ja lanttuloota vaikkei jälkimmäinen niin suolainen olekkaan.