Pikkujoulujen suunnittelua ja vinkkejä!

Perjantaina on vihdoin ensimmäiset minun järjestämät pikkujoulut! Meille tulee muutama ystävä maistelemaan jouluisia herkkuja ja tietenkin itsetehtyä glögiä. Koska mieheni ei pidä punaisesta glögistä, niin suunnittelen tänäkin vuonna omenamehu -pohjaisen ja mausteisen glögin koko juhlaporukalle. Herkkupöytää pääsevät koristamaan vihdoin nämä ihanat kultaiset pöytävalot ja kauniit Nordic Christmas paperilautaset servettien kanssa! Katso kaikki verkkokauppani Joulu-tuotteet täältä: Annin Uunissa Joulu.

Mutta kaikista paras osuus on muiden herkkujen suunnittelu! En osaa päättää lopullista menuta – luulen, että syömme paljon tai ainakin maistelemme paljon! Aion ainakin leipoa suussa sulavaa ihanaa Piparminttu-Suklaakakkua! Kyllä kuulette pian lisää siitä. Sen lisäksi on tarjolla itsetehtyjä tryffeleitä, joulutorttuja, jotain suolaista piirakkaa.. ehkä juustoja ja niihin sopivia viinejä! No näillä lähdetään alkuun. Mitä sinä aiot tarjoilla omissa pikkujouluissasi?

Lue alempaa edellisvuosien herkuista ja ota vinkit talteen.

Sormenjälkikeksit

Piparkakku Cupcakes

Itse leivotut Piparkakut

Mehevä Piparkakku Bostonkakku

Löysitkö jotain kokeilemisen arvoista?

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

  1. Anonyymi sanoo:

    Ihania ohjeita :). Kerrotko vielä, mikä on vaalean glögin ohje? Minulla on myös huomenna ensimmäiset pikkujoulut (työpaikan). Olin tiistaina isossa hammasleikkauksessa, joten syömisen kanssa on vähän vaikeuksia. Tähän saakka olen ollut puuro-jogurtti-banaani-linjalla. Glögin (joudun) ottamaan alkoholittomana antibiootin ja vahvojen särkylääkkeiden takia. Mutta se ei menoa haittaa :). Ihania jouluntuoksuisia pikkujouluja 🙂

    Terkuin Pirjo Porvoosta

    1. Hei Pirjo, kiitos viestistäsi. Laitan vaalean glögiin aina mututuntumalla näitä aineksia. Jos teet kokonaan alkoholittoman niin tee ainoastaan omenamehuun:

      Omenamehu
      Punssi
      Tähtianis (kokonainen)
      Jauhettua kardemummaa
      Vaniljatanko
      Kanelitanko

      Keitän ensin omenamehua ja mausteita. Saa ihan tunnin – pari hautua miedolla lämmöllä (ei kiehua enään kiehautuksen jälkeen). Sitten siivilöidään mausteet pois ja lisätään punssia maun mukaan 🙂 eikä saa enää missään nimessä kiehauttaa. Punssin voi vaihtaa myös valkoviiniin halutessa 🙂

      Kiitos ja sinulle myös mukavia pikkujouluja ja pikaista paranemista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *