Nopea Pikapasha laseissa

Tässä teille herkullinen ja superhelppo pääsiäisjälkkäri – nopea pikapasha laseissa! 😍
Unohda monimutkaiset muotit ja pitkät odottelut. Tässä versiossa yhdistyy pehmeä kerma, raikas sitruuna ja täyteläinen rahka juuri sopivassa suhteessa. Pientä purutuntumaa ja klassista makua tuo joukkoon rouhittu manteli. Lopputulos on ihanan kuohkea, raikas ja silti täyteläinen – täydellinen päätös pääsiäisaterialle tai vaikka palmusunnuntain kahvihetkeen.
Pikapasha lusikoidaan kauniisiin laseihin kerroksittain ja viimeistellään hedelmäsalaatilla, manteleilla ja ripauksella hunajaa. Helppoa, nopeaa ja superhyvää. 🐣
Tämä herkku sopii täydellisesti upean aterian päättämiseen, myös kun tekee mieli jotain juhlavampaa – mutta haluaa oikaista jälkkärin kohdalla.


Nopea Pikapasha laseissa
Ohje 4 annosta
- 2 dl kuohukermaa
- 1 rkl sitruunanmehua
- 2 rkl sokeria
- 200 g sitruunarahkaa
- 200 g maustamatonta rahkaa
- 4 rkl mantelirouhetta
LISÄKSI
- 1 appelsiini
- 1 veriappelsiini
- 1 mandariini
- 100 g ananasta
- 1-2 passion hedelmää
- 2 tl hunajaa
- 1 tl vaniljatahnaa tai 1 tangon siemenet
- minttua
- mantelirouhetta
- Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää sekaan sitruunanmehu, sokeri, rahka ja mantelirouhe. Kääntele kunnolla sekaisin. Jaa pikapasha laseihin.
- Kuori sitrushedelmät ja leikkaa lohkoiksi (poista kalvot niin syöminen on mukavampaa). Kuori ja paloittele myös ananas ja kaavi passionhedelmistä sisus. Nosta kaikki kulhoon, lisää hunaja, vanilja ja sekoita kunnolla.
- Nostele sitrussalaattia pashan päälle laseihin.
- Koristele pashamaljat mantelirouheella ja mintunlehdillä. Tarjoile vaikka heti tai anna maustua jääkaapissa!


Mukavaa pääsiäisen odotusta!
*Kuvat otettu vuosi sitten Aarikka- yhteistyön yhteydessä.

Myös näillä sopii
Herkutella
Ihana Maitosuklaaganache
Gnocchi all’Amatriciana
Pastellinen Piparkakkukranssi
Paistettu pohjaton kurpitsajuustokakku