Ihana Äitienpäiväkakku
Ihana ihana ihana! Tämä Ihana äitienpäiväkakku on raikas ja sopivan makea. Täytteestä ja kuorrutteesta löytyy rahkaa, joka tasapainottaa makeutta juuri sopivasti. Kakun ohje löytyy itse asiassa blogin arkistoista ja se onkin ollut julkaisustaan asti yksi blogini suosituimmista kakuista. Leivoin mansikka-rahkakakusta uuden version kevyemmällä pohjalla ja söpöillä cocktail-kirsikoilla.
Ihana äitienpäiväkakku on ihastuttaa varmasti äitienpäivänä. Se on helppo tehdä, kun aloitat ajoissa ja seuraat ohjetta huolella. Muistathan, että kakkupohja kannattaa leipoa hyvissä ajoin etukäteen. Kakku kannattaa myös täyttää päivää ennen ja vain koristelu jätetään juhlapäivälle.
Tein teille videoita Instagramin puolelle tämän kakun leikkaamisesta ja täytöstä. Linkitän videot tähän alle.
VIDEO: NÄIN LEIKKAAT KAKUN KERROKSIIN
VIDEO: NÄIN TÄYTÄT KAKUN KORKEILLA MOUSSEKERROKSILLA tulossa
*postaus sisältää mainoslinkkejä
Mun päällä on ihana Kappahlin uuden kay/day malliston mekko *saatu pr-lahjana.
Ihana Äitienpäiväkakku
noin 10 hlö
Kakkupohja
Muuten ohje on sama kuin tämä RAHKAKAKKU ÄIDILLE
Koristeiksi mansikoiden ja kukkien sijaan käytin ihania varrellisia cocktail-kirsikoita, joita saa Aimo-tukusta.
Vinkki! Tee mousse kakun väliin kirsikoista, vadelmista tai msutikoista. Ohje on muuten sama, vaihda vain marjat.
KORKEA REUNALLINEN KAKKUVUOKA, JOHON KAKKU ON LEIVOTTU LÖYTYY TÄÄLTÄ*
Ihanaa tulevaa äitienpäivää!
/Anni
Myös näillä sopii
Herkutella
Penne Caprese – Tomaatti-Mozzarellapasta
Feta-Pinaatti-Bostonkakku
Paistettu Sitruuna-ricottajuustokakku (G)
Helppo Sitruunapasta