Helppo Glögisangria
Helppo Glögisangria yhdistää joulun mausteisen lämmön ja kesäisen sangrian raikkaan hedelmäisyyden täydelliseksi joulumaljaksi. Tämä juoma on myös näyttävä pöytäkoriste kauniissa lasikannussa.
Glögisangriassa klassisen glögin tutut mausteet – kaneli, neilikka ja appelsiini – kohtaavat sangrian pirskahtelevuuden. Pohjana toimii punaviiniglögi, jota täydentää appelsiini- ja limeviipaleet, karpalot sekä sitruunalimonadi ja kuplavesi. Ripaus tuoretta rosmariinia tuo mukaan yllättävää yrttisyyttä.
Kaunis tarjoilu nostaa glögisangrian joulun ihanimpien juhlajuomien pariin. Koristelin lasit itse kookoshiutaleilla ja jäädytin rosmariinia jääpalojen sekaan. Myös kanelitanko tai tähtianis sopisivat koristeeksi. Glögisangria on täydellinen yhdistelmä joulun tunnelmaa ja juhlaa. Tämä juoma ei vain maistu hyvältä, vaan on täydellinen alkumalja erilaisiin joulujuhliin. Aiotko kokeilla?
KATSO VIDEO-OHJE TÄÄLTÄ
Helppo Glögisangria
Tarvitset 1 1/2 litran kannuun
- paljon jääpaloja (joihin jäädytetty rosmariinia)
- 1 appelsiini viipaleina
- 1 lime viipaleita
- 1 dl karpaloita
- 1/3 l Punaviiniglögiä (esim. Loimu 8%)
- 1/3 l Spriteä
- 1/3 l Kivennäisvettä
- Viilennä kaikki raaka-aineet, nosta jääpalat lasikannuun
- Pese sitrukset huolellisesti, viipaloi ne ja nosta lasikannuun. Lisää myös karpalot.
- Kaada ensin glögi ja sitten sprite sekä kivennäisvesi päälle.
- Maista ja lisää jotain tarvittaessa.
- Koristele lasin reunat kookoshiutaleilla ja kaada sangria lasiin.
KATSO VIDEO-OHJE TÄÄLTÄ
Ihanaa viikonloppua ja joulukuun alkua!
/Anni
Myös näillä sopii
Herkutella
Sokeriton suklaavanukas ja kattausvinkkejä kevääseen
Ihanat Jogurtti-Mansikkakakut
Tahmaiset Korvapuustit
Hattara-Marengit Ystävälle