|

Helpot Laskiaispullat

Helpot Laskiaispullat
Helpot Laskiaispullat

Uunituore laskiaispulla, juuri sopivan pehmeä ja kullanruskea, täytetty silkkisen pehmeällä kermavaahdolla ja itse tehdyllä, täyteläisellä mantelitäytteellä. Ei turhaa vaivaamista, ei odottelua – vain helppoa herkuttelua.

Pakastepullat tekevät tästä ohjeesta niin vaivatonta: ota pakkasesta, paista ja täytä. Hetkessä edessäsi on täydellinen laskiaispulla, joka maistuu kuin leipomon tiskiltä napattu (tai paremmalta). Mantelitäyte tuo juuri oikeanlaista makeutta ja kerma viimeistelee koko elämyksen ilmavaksi nautinnoksi. Lopuksi vain hattu päälle, ripaus tomusokeria – ja ensimmäinen haukkaus vie mukanaan.

Aina ei tarvitse tehdä kaikkea alusta asti itse. Kokeile ja ihastu!

KATSO VIDEO-OHJE PULLIEN TÄYTÖSTÄ TÄÄLTÄ


Helpot Laskiaispullat

Tarvitset 10 kpl

  • valmiita pullia pakasteesta
  • mantelimassaa (tai hilloa)

Helppo Mantelimassa

  • 2 dl mantelijauhetta
  • 1 1/2 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ripaus sormisuolaa
  • ripaus kardemummaa
  • noin 5-6 rkl kermaa

LISÄKSI

• 1 pussi mantelirouhetta
• 4 dl kuohukermaa

  1. Mittaa mantelijauhe kulhoon sokereiden, suolan ja kardemumman kanssa. Sekoita.
  2. Lisää kerma vähän kerrallaan sekoitellen, kunnes massa on tasaista ja sopivan valuvaa.
  3. Anna mantelitäytteen tekeytyä hetki ja lisää kermaa tarvittaessa.
  4. Vaahdota kuohukerma sopivan pehmeäksi vaahdoksi.
  5. Täytä jäähtyneet pullat mantelimassalla, pyöräytä mantelirouheessa ja pursota kerma päälle. Tarjoile!

Vinkki! Voit kokeilla myös paahdettua versiota kokonaisista manteleista. Silloin Paahda manteleita 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Aja mantelit tasaiseksi esim. blenderissä ja käytä kuten ohjeessa.

KATSO VIDEO-OHJE PULLIEN TÄYTÖSTÄ TÄÄLTÄ

Helpot Laskiaispullat
Helpot Laskiaispullat

Ihanaa uutta viikkoa!

Annii

*resepti alun perin tehty yhteistyössä Meira kanssa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *