|

Bruchetta Margherita – Pizzaperjantaiksi

Bruchetta Margherita - Pizzaperjantaiksi

Bruchetta Margherita – Pizzaperjantaiksi.

Nyt on sellainen perjantairesepti, mitä haluat valmistaa heti! Bruchetta Margherita on samannimisen pizzan helpompi versio. Vain muutama raaka-aine, mutta niin herkullisia, kuten Italiassa yleensä.

Tarvitset tähän reseptiin (Bruchetta Margherita – Pizzaperjantaiksi) vain: kovakuorista leipää, tomaattia, oliiviöljyä, mausteita ja yrttejä. Ja lupaan, teet tätä todellakin toiste. Tuo Italia kotiisi jo tänään.

KATSO VIDEO-OHJE TÄÄLTÄ


Bruchetta Margherita – Pizzaperjantaiksi

Ohje 4 kpl

  • 4 palaa kovakuorista vaaleaa leipää (vaalea hapanjuuri, paesano tms.)
  • reilusti oliiviöljyä paistoon
  • 1 tlk kokonaisia kirsikkatomaatteja (Mutti – voit käyttää myös tomaattimurskaa)
  • noin 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 oksaa tuoretta oreganoa (myös kuivattu käy)
  • 2 palloa mozzarellaa
  • basilikaa
  1. Leikkaa leipä paksuiksi viipaleiksi ja paista pannulla rapeaksi molemmin puolin reilussa oliiviöljyssä.
  2. Sekoita kirsikkatomaatit mausteiden (suola, pippuri, oregano ja oliiviöljy) kanssa ja painele tomaatit kevyesti rikki. Nostele tomaattikastiketta leipien päälle.
  3. Revi mozzarella päällimmäiseksi ja nosta paistinpannun kansi päälle. Anna hautua vielä kuumalla pannulla miedolla lämmöllä noin 5-10min (riippuen kuinka paljon haluat juuston sulavan.
  4. Koristele basilikalla ja tarjoile lämpimänä. Nauti!

Vinkki! Voit paistaa leivät myös uunissa – paista 200 asteessa niin kauan kunnes juusto on sulaa.

KATSO VIDEO-OHJE TÄÄLTÄ

Pizzaperjantain herkku

Ihanaa vikonloppua!

/Anni

Lisää Italia-ihanuutta löydät täältä.

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *