Piparkakku-Juustokakkudippi
Mitä jos juustokakkua voisi dippailla?
Dipattava Piparkakku-Juustokakkudippi ja piparkakun makuiset ruissipsit on (kausivalojen lisäksi) tällä hetkellä parasta mitä tiedän!
Mun mielestä piparkakkujuustokakku on yksi parhaista pikkujouluherkuista. Nyt mulla oli vihdoin mahdollisuus toteuttaa pitkään hautunut idea piparkakku-juustokakkuDIPISTÄ. Tämä herkku on vähän liiankin helppo valmistaa ja se on myös loistava tarjottava loppuvuoden juhlissa.
Piparkakku-juustokakkudippiin tulee tuorejuustoa, kermaa, piparkakkumaustetta, muutama piparkakku ja makeutusta. Maista omaa versiotasi ja lisää makeutusta sekä mausteita oman maun mukaan!
KATSO VIDEO HERKUN VALMISTUKSESTA TÄÄLTÄ
*ohje suunniteltu alunperin Myllyn Parhaalle
Piparkakku-Juustokakkudippi
Ohje
• 200 g maustamatonta tuorejuustoa tai mascarponea
• 2-3 rkl vaaleaa siirappia
• 1 rkl fariinisokeria
• 2 tl piparkakkumaustetta
• 2 dl vispikermaa vaahdotettuna
• 5 ohutta piparkakkua
Lisäksi
• 1 pussi ruissipsejä (makea piparkakku)
- Mittaa tuorejuusto, siirappi, fariinisokeri ja piparkakkumauste kulhoon. Vatkaa notkeaksi. Kääntele kermavaahto sekaan. Murusta piparkakut sekaan ja kääntele tasaiseksi. Maista ja lisää makeutusta oman makusi mukaan.
- Nostele dippi tarjoiluastiaan. Voit koristella dipin piparkakkumausteella ja siirapilla. Nostele dipin ympärille Vaasan ohuita piparkakun makuisia ruissipsejä.
VEGAANINEN: Korvaa tuorejuusto ja vispikerma kasvipohjaisilla tuotteilla. Useimmat piparkakut ovat vegaanisia, kuten myös piparkakun makuiset ruissipsit.
KATSO VIDEO HERKUN VALMISTUKSESTA TÄÄLTÄ
Ihanaa viikon jatkoa!
/Anni
Lisää pikkujoulutarjottavia löydät täältä.
Myös näillä sopii
Herkutella
Brushstroke Cake – Värikäs Vappukakku (G)
Popping Candy Cake
Talvisangria x 2
Persikka-Rahkakakku