|

Karamellisoidut Croissantit

Karamellisoidut Croissantit

Mainos Danerolles

Siis apua, miten voi olla jotain näin ihanaa ja miksi en ole keksinyt tätä aiemmin? Niin paljon makua ja vielä enemmän rapeaa tekstuuria. Pyörryn. Nyt tiedän mitä meillä herkutellaan juhannusbrunssilla. Tämä on jotain mitä sunkin on ihan pakko kokeilla!

Ohje on myös tosi easy: valmiit croissantit kaulitaan ja paistetaan pannulla voissa ja siirapissa. Lopputuloksena on rapea ja karamellisoitunut herkullisen ohut croissant, jonka tarjoilin pikaisesti kesän marjoista keitetyn hillokkeen ja mascarponevaahdon kanssa. Koristeeksi laitoin vielä syötäviä kukkia omasta puutarhasta. 

Voit paistaa tämän ohjeen croissantit hyvissä ajoin etukäteen. Voit jopa käyttää edellisenä päivänä paistettuja croissantteja. Danerollesin tuoretaikinasta loihdit uunituoreet croissantit hetkessä. Löydät kylmässä säilytettävää heti valmista tuoretaikinaa S- sekä K-kaupoista. 

KATSO VIDEO-OHJE TÄÄLTÄ


Karamellisoidut Croissantit

6 kpl

  • 1 pkt Danerolles Croissants Classic (6 kpl pientä croissantia)
  • 1 kananmuna voiteluun
  • 30 g voita
  • 0,5 dl vaahterasiirappia

MARJAHILLOKE

  • 200 g vadelmia, mustikoita ja mansikoita (pakaste käy hyvin)
  • 0,5 dl (hillo)sokeria

MASCARPONEVAAHTO

  • 2 dl vispikermaa
  • 100 g mascarponea
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 luomusitruunan kuori
  • syötäviä kukkia
  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Avaa Danerolles Croissant -tölkki ohjeiden mukaan ja taittele taikinasta kuusi croissanttia. Paista ohjeiden mukaan kullanruskeiksi. 
  2. Keitä marjoja ja sokeria kattilassa hiljalleen, kunnes sokeri ja marjat sulavat hillokkeeksi. Jäähdytä.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää mascarpone sekä vaniljasokeri vatkaten sekaan. 
  4. Kaulitse jäähtyneet croissantit litteiksi kaulimella.
  5. Kuumenna paistinpannu ja sulata sopivasti voita kuplivaksi. Nosta 2-3 croissanttia kerrallaan pannulle ja paista molemmin puolin. Kaada paiston aikana päälle siirappia.
  6. Paista croissantteja kunnes niihin tulee kiiltävä karamellisoitunut pinta.
  7. Jäähdytä croissantit ja tarjoile hillokkeen sekä mascarponevaahdon kanssa.
  8. Koristele syötävillä kukilla ja sitruunan kuorella.

KATSO VIDEO-OHJE TÄÄLTÄ

Karamellisoidut Croissantit
Karamellisoidut Croissantit

Ihanaa päivää!

/Anni


Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *