Runebergin Mutakakku
Vieläkö mahtuu mukaan yksi loistava Runebergin herkku? Runebergin mutakakku on niin ihanaa, etten oikein edes tiedä mistä aloittaisin ylistyksen.
Mutakakku viittaa koostumukseen, ei suklaaseen. Tiesitkö sitä? Tämä kakku jää valuvaksi sisältä ja siinä maistuu kaikki perinteiset alkuperäisen Fredrikan reseptin maut: kardemumma, piparkakut, manteli ja vadelma. Minusta tässä ihanuudessa maistuu jo hiukan saapuva laskiainen. Päälle nimittäin vatkataan kermaa, jonka maustoin punssilla. Ahh parasta ikinä. Tätäkin sun on ihan pakko leipoa!
Suunnittelin ohjeen alun perin Unelmien Talo & Koti -palstalleni. Postauksen kuvat on ottanut Johanna Myllymäki.
Runebergin Mutakakku
noin 8-10 hlö
OHJE
Pääset ohjeeseen tästä
Gluteenittoman kakun saat vaihtamalla jauhot gluteenittomiin.
Maidoton versio kakusta syntyy margariinilla ja kasvivispillä.
Ihanaa viikon jatkoa!
/Anni
Lisää Runebergin reseptejä löydät täältä.
Myös näillä sopii
Herkutella
Donitsikakku (ja juhlahuumaa)
Raparperi-Grilliherkku -Makean raikasta jälkiruokaa!
New York Cheesecake kesän marjoilla
Kurkistus kevääseen – Leivontaohjelmani 2 kausi!