| | | |

Helpot omenataskut eli omenapasteijat

Helpot Omenataskut eli omenapasteijat

Kaupallinen yhteistyö Danerolles

Tässä teille syksyn helpoin ja herkullisin omenaresepti. NAAM! Mehevät omenataskut eli omenapasteijat vievät kielen mennessään. Näiden tekemiseen menee lisäksi vain reilu puoli tuntia! Joko olet matkalla kauppaan?

Omenapasteijoiden sisältä löytyy nopeasti pannulla fariinisokerissa sekä voissa haudutettua kotimaista omenaa. Tykkään laittaa kanelia runsaasti kaikkiin omenaresepteihin, joten tähänkin herkkuun sitä saa laittaa oman maun mukaan. Täyte piilotetaan taikinakuoren sisään, missä se hautuu ihanaksi samalla kuin rapea taikina paistuu uunissa kullanruskeaksi. Nämä herkut kannattaa syödä lämpiminä, jolloin ne ovat parhaimmillaan.

Danerollesin Croissant Classic tuoretaikinasta on todellakin moneksi. Löydät kylmässä säilytettävää heti valmista tuoretaikinaa S- sekä K-kaupoista. Katso TÄMÄN LINKIN takaa kaikki ihanat ohjeet, joita olen tästä tuoretaikinasta loihtinut. Joka kerta yllätyn miten monipuolinen tämä taikina onkaan.

Danerollesin tuoretaikina on vegaanista ja tämä ohje on myös täysin vegaaninen, jos jätät kananmunanalla voitelun pois ja korvaat voin margariinilla. (Voit voidella pasteijat myös kauramaidolla tai -kermalla.)


Helpot Omenataskut eli omenapasteijat

6 kpl

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Avaa Danerolles taikinapurkki poksauttamalla, kuten paketin ohjeessa.
  3. Levitä taikina alustalle ja leikkaa se neliöiksi (6 kpl).
  4. Kuutioi omenat ja nosta pannulle muiden aineiden kanssa. Sekoittele ja anna hautua hetki.
  5. Nosta täytettä taikina-neliöiden päälle ja sulje neliöt. Käytä apuna haarukkaa.
  6. Voitele pasteijat ja nosta uuniin. Paista noin 15 minuuttia, kunnes pasteijat saavat kauniin värin pintaan.
  7. Sihtaa päälle tomusokeria ja nauti lämpimänä! 

VEGAANINEN: Voitele taskut kauramaidolla, -kermalla tai kahvilla.

Helpot Omenataskut eli omenapasteijat

Aurinkoa päivääsi!

/Anni


Lisää omenareseptejä löydät täältä.

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

  1. Näyttävätpä hyviltä! Pitää testata , koska omeniakin puissa riittää. Tuosta croissant-taikinasta on näköjään moneksi 🙂

    1. Kannattaa tosiaan kurkata linkin takaa kaikki Danerolles taikinasta loihtimani herkut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *