|

Sitruuna-Pannacottapiirakka

Sitruuna-Pannacottapiirakka

Oi sitruuna oi sitruuna! Tässä ohjeessa yhdistyy pannacotan kermaisuus, lemon curdin kirpeys ja kandeerattujen sitrusten makeus. TÄYDELLINEN pääsiäisen jälkiruoka on tässä. Alun perin suunnittelin ohjeen Unelmien Talo & Koti palstalleni, nyt ohje löytyy myös linkin takaa. Nappaat ohjeen ja linkin alapuolelta.

Kandeeratut sitrukset tuovat piirakkaan väriä ja koristeellisuutta. Niiden tekeminen on yllättävän helppoa, kun jaksat hieman odotella. Se kannattaa! Ihana idea on käyttää myös yli jäänyt taikina pienten sitruunaisten pikkuleipien leipomiseen. Ne syntyvät käden käänteessä. Joko alkaa olla vaikeuksia päättää mitä tänä pääsiäisenä leipoisi? Minulla ainakin tekee tiukkaa!

Sitruuna-Pannacottapiirakka

Sitruuna-Pannacottapiirakka

noin 8 hlö

Ohje

Pääset ohjeeseen tästä.

Vinkki! Jos piirakkataikinaa jää yli, leivo taikinasta pikkuleipiä. Kaulitse taikina ohueksi ja paista pikkuleipiä 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Sitruuna-Pannacottapiirakka

Postauksen kuvat: Kristiina Kurronen / A-lehdet

Herkullista pääsiäisviikkoa!


Lisää pääsiäisen herkkuja löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *