Caramel-Puolukkatuorepuuro (G)
Innostuin pienen tauon jälkeen tuorepuuroista. Miksi sen aina unohtaa hetkeksi, kuinka helppo on nostella aineita laseihin, sekoittaa ja laittaa jääkaappiin odottamaan aamua? Ja kuinka helppoa on aamulla nostaa valmis aamiainen jääkaapista kahvin viereen!
Yleensä laitan tuorepuuroihimme sitä mitä kaapista löytyy ja niin kävi myös tällä kertaa. Tästä yhdistelmästä tuli niin mahtava, että päätin jakaa ohjeen myös teille. Tykkäsitte nimittäin edellisestäkin tuorepuuro-reseptistä niin paljon, että minua kiiteltiin lähikaupan kassallakin siitä. Mustikka-mangotuorepuuron ohje löytyy tästä.
Tämä caramel-puolukkatuorepuuro (G) on tehty mysliin, mutta voit tehdä sen myös kaurahiutaleihin, joiden sekaan voit ripotella omia mysli-suosikkejasi, kuten rusinoita, siemeniä, kuivattuja hedelmiä, kookoslastuja, pähkinöitä jne. Kuivatut hedelmät ja pähkinät pehmenevät ihanasti yön aikana nesteessä ja tuovat lisää karamellimaista makua tähän fantastiseen tuorepuuroon.
Caramel-Puolukkatuorepuuro (G)
2 annosta
Ohje
- noin 2 dl kaurapohjaista mysliä (gluteeniton ja ei lisättyä sokeria)
- noin 2 rkl chia-siemeniä
- noin 3,5 dl Barebells Fudge proteiinijuomaa (tai vaniljanmakuinen kasvimaito)
- 0,5 dl puolukoita (ja lisää koristeluun)
- puolikas banaani
- Mittaa mysli ja chia-siemenet laseihin ja sekoita.
- Kaada päälle proteiinijuoma tai vaniljajuoma ja sekoita jälleen.
- Lisää puolukat, laita kelmu päälle ja nosta lasit jääkaappiin yöksi.
- Aamulla nosta lasit jääkaapista ja viipaloi banaania ja ripottele puolukoita puurojen päälle.
Ihanaa uutta viikkoa!
Ps. Huomasin jälleen, että Papulta puuttuu toinen sukka tässäkin kuvassa. Parasta on repiä sukat jalasta ja imeskellä niitä.
/Anni
Lisää helppoja ja nopeita reseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa
Myös näillä sopii
Herkutella
Limellä maustettu Mansikkajuustokakku
Valkoinen pizza grillatulla kesäkurpitsalla
Unelmia, Opiskelua, Bloggaamista ja Leipomista
Annin Leivontakirja