Runebergintortun eri muodot!
Runebergintorttu-sesonki on niin lyhyt, että tortuista voi ja saa nauttia muutaman viikon etukäteen, vai mitä? Runeberginpäivää vietetään maanantaina 5.2. Perinteiset runebergintortut, kuten myös muut perinneherkut saavat koko ajan uusia muotoja. Päätin tehdä pienen koosteen ihanista runebergintortuista mitä olen itse vuosien varrella leiponut. Tykkään tästä ”tähteet” leivonnaisesta – tiesithän, että perinteinen runebergintorttu on syntynyt niistä aineksista mitä kaapista on löytynyt joulun jälkeen kun Runebergillä iski makeanhimo? Ihanaa viikonloppua!
Runebergintortun eri muodot!
Runeberginkakku
Yksi suosikeistani, tänä vuonna leivon taas kakun!
Perinteiset Runebergintortut
Perinteisiä runebergintorttuja ei tule unohtaa! Monelle nämä ovat se ehdoton suosikki. Rommi vai arrakki?
Pienet Runebergintortut
Nämä söpöt minitortut voi paistaa kätevästi minimuffinssipellillä!
Pienet Runeberginkakut
Nämä söpöt minikakut leivoin viime vuonna ja ne olivat hitti! Kätevällä minikakkupellillä paisto onnistuu muutamassa minuutissa!
Ooh, olet ehtinyt testailla vaikka minkämoista muotoa Runebergin tortuilla. Mulla nousi suosikiksi tuo kakku. Niin helppoa, kun voi tehdä yhteen isoon vuokaan 🙂 Kivaa ja makoisaa reissua <3
Kiitos Sari 🙂 Itse ihastuin myös kakkuun – mies pieniin kakkuihin. Mitähän ensi vuonna? Kiitos, täällä nautitaan! Mukavaa viikonloppua!
Toinen toistaan kauniimpia leivoksia!
Kiitos Laura <3 mukavaa viikonloppua!
Ihania variaatioita! Mäkin tykkään kehitellä perinteisistä vähän erilaisia vaihtoehtoja 🙂
Kiitos 🙂 Perinteisetkin ovat kivoja, mutta pakko kehittää aina uutta! Kiva kun muutkin tykkäävät! Mitähän ensi vuonna?